Op 21 november j.l. is het contract getekend met Bam Infra Telecom.

BAM Infra Telecom is een aannemer met ruime ervaring in de uitrol van telecommunicatienetwerken, zo ook glasvezel. Ze ontwerpen, bouwen en beheren netwerken in binnen- en buitenland.

Samen met Coöperatie Glasvezel Noord U.A. gaan ze de mooie uitdaging aan om het buitengebied van gemeente Noordenveld van glasvezel te voorzien.
Bij het leggen van glasvezel komt heel wat kijken. Voor het leggen en inblazen van de kabels zullen ze geulen graven. Bomen worden ontzien door boomboringen, ter bescherming van de wortels. De materiaalkeuze berust op goede, duurzame kwaliteit, voor een toekomstvast netwerk.

Vanzelfsprekend staat veilig werken altijd voorop en zorgen ze voor veilige afzettingen van het werk. De medewerkers van BAM Infra Telecom dragen herkenbare, correcte werkkleding en zijn in het bezit van een identiteitsbewijs.
Een minimum aan hinder en overlast voor de omgeving is prioriteit, met een open communicatie naar alle betrokkenen. Na de start introduceren ze een goed bereikbaar telefoonnummer voor vragen en opmerkingen van bewoners.

BAM Infra Telecom kijkt uit naar de samenwerking met Coöperatie Glasvezel Noord U.A. en de start van het project!