Sleutelstudent Computerhulp aan huis.
Sleutelstudent biedt ondersteuning bij problemen met computers, maar ook tablets, smartphones, printers, etc. Of het nu gaat om een printer installeren binnen een netwerk of data van een vastgelopen computer halen: voor de studenten die bij Sleutelstudent in dienst zijn, is dat geen probleem, maar een uitdaging die snel opgelost wordt. De gemiddelde tijd om zo’n “uitdaging” op te lossen, ligt tussen 45 en 60 minuten.
Glasvezel is noodzakelijk.
Sleutelstudent ondersteund graag het platteland met de glasvezelprojecten. Het platteland moet leefbaar blijven en dit initiatief is erg belangrijk. Het dataverkeer neemt ieder jaar enorm toe en zal ook de komende jaren sterk groeien. Glasvezel op het platteland is nu al zeer belangrijk voor (boeren)-bedrijven, scholen en vele andere instellingen. De bedrijvigheid op het platteland is cruciaal. Iedere aansluiting krijgt een individuele glasvezeldraad en hoeft de snelheid niet te delen met andere woningen en of bedrijven. De mogelijkheden met glasvezel zijn onbeperkt.
Sleutelstudent inschakelen
Sleutelstudent wil u graag van dienst zijn op 2 belangrijke momenten: voorafgaand aan het uitrollen van het glasvezelnetwerk en na de aansluiting. Vóór de aansluiting is het noodzakelijk dat u een provider-onafhankelijk e-mailadres heeft. Eindigt uw e-mailadres op gmail.com, hotmail.com, msn.com of live.com of live.nl dan heeft u een provider-onafhankelijk e-mailadres en hoeft u niets te veranderen. In alle andere situaties komen wij graag even bij u langs om u van een onafhankelijk mailadres te voorzien.
Email omzethulp
Door een abonnement op een glasvezel netwerk moet u mogelijk uw e-mailadres wijzigen. Dit e-mailadres moet provider-onafhankelijk zijn (bijv. eindigend op @ gmail.com, @hotmail.com of @outlook.com). Dit kan Sleutelstudent voor u regelen evenals vele andere problemen oplossen. Omdat het omzetten van het e-mailadres zeer goed met computerhulp op afstand kan geschieden heeft Sleutelstudent hier een speciale dienst “Quickhelp” in het leven geroepen.

Telefoon 0900-1234533 (65 cent/min, alleen voor afspraken, op werkdagen van 10 uur tot 17 uur)
E-mail info@sleutelstudent.nl
Postadres T.a.v. Sleutelstudent Boschstuk 5 7957 EL de Wijk

Afspraak maken