Alles-in-een-pakketten.

 

 

[supsystic-price-table id=51]

De providers bieden verschillende pakketten tegen verschillende prijzen. Welke provider het meest geschikt voor u is hangt onder meer af van de door u gewenste internetsnelheid en het gewenste aantal televisiezenders. En natuurlijk de prijs die u daarvoor over heeft. Bovenstaand overzicht geeft inzicht in de verschillen tussen de providers. Op de websites van de providers vindt u meer gedetailleerde informatie.
 
Om u een beetje op weg te helpen bij het maken van een keuze adviseren wij u om voor u zelf in beeld te brengen wat voor u belangrijk is. U zou zich (bijvoorbeeld) kunnen afvragen;
 
  • Wil ik een hoge internetsnelheid (1000 MB) met een minimaal zenderaanbod van de publieke en commerciële zenders tegen een uiterst scherpe prijs? Dan is Fiber misschien iets voor mij met een prijs per maand van € 53,95 (exclusief de coöperatiebijdrage van € 5,00) voor een all in one pakket.
  • Of wil ik een wat minder hoge internetsnelheid (250 MB) maar ruim voldoende voor een intensieve gebruiker, met een uitgebreider zenderaanbod tegen een redelijke prijs? Dan zou MultiFiber een goede mogelijkheid zijn met een prijs per maand van € 54,95 (exclusief de coöperatiebijdrage van € 5,00) voor een all in one pakket
  • Wil ik een zakelijk abonnement, dan richt ik mij voor nadere informatie tot de directeur van Coöperatie Glasvezel Noord.
  • Wil ik een pakket met monteur die alles gratis aanlegt en een uitgebreid zenderpakket en hoge internetsnelheid (1000 MB) voor € 64.95 (exclusief de coöperatiebijdrage van € 5,00) voor een all in one pakket, dan is GlobalXs de juiste keuze.
  • Wil ik een TV-signaal via de coaxkabel en een prima zenderpakket en internetsnelheid. Dan is Trined de beste keuze.
Met deze en andere door u zelf te bedenken vragen kunt u aan de hand van wat voor u belangrijk in het overzicht hierboven en op de websites van de providers bepalen welk pakket voor u het meest geschikt is. Als u vragen over de pakketten heeft, kunt u die het best stellen aan de providers. Als u andere vragen hebt, kunt u die per e-mail stellen aan info@glasvezelnoord.nl of bellen naar onze directeur Alie Hut (06) 51 92 52 06.
Overigens kunt u natuurlijk ook bij alle providers (tegen betaling) extra’s aanschaffen (bijvoorbeeld extra zenders). Of in plaats van een all in one pakket alleen internet, waar dan uiteraard een lagere prijs voor geldt. Zie voor de mogelijkheden de websites van de providers.
 
U sluit een abonnement bij de provider voor tenminste één jaar af. Na een jaar kunt u van provider wisselen.